Ga naar de inhoud

By Evie

"ZICHTBAAR VERANDEREN KUN JE NIET ALLEEN..."

Zichtbaar Veranderen kun je niet alleen

Echte verandering kun je niet alleen brengen. Daarom omring ik mijzelf graag met diverse multidisciplinaire teams om zo ook zelf het grotere geheel te blijven zien. Het liefst doe ik dit in netwerk samenwerkingen. Ik geloof erin dat op die manier iedereen zijn eigen authenticiteit blijft behouden. Daarmee is ieder individu de beste versie van zichzelf. Netwerken waarmee ik graag samenwerk:

Zichtbaar
Veranderen

Samen met gelijkgestemden werken we in het netwerk Zichtbaar Veranderen samen aan grotere trajecten op het gebied van participatie, het begeleiden van verandering en verandercommunicatie. Neem gerust eens een kijkje op onze website als het gaat om visie trajecten voor bijvoorbeeld de omgevingsvisie en de invoering van de omgevingswet

Natuurlijk! Organiseren

Natuurlijk! zet vol overgave in op het helpen van organisaties om regeneratief te worden. Dit vinden wij belangrijk omdat de huidige samenleving in een staat van degeneratie verkeert. Wat is regeneratie eigenlijk? Regeneratie is het proces van vernieuwing, herstel en groei waardoor genomen, cellen, organismen en ecosystemen bestand zijn tegen natuurlijke fluctuaties of gebeurtenissen die verstoring of schade veroorzaken. In de natuur gebeurt dit vanzelf en daar kunnen wij mensen van leren. Uitgangspunt is systemisch denken; in de natuur verloopt alles via kringloopsystemen. De natuurwetten zijn zodanig dat alles wat er gebeurt meer oplevert dan dat het het totale systeem kost. Zo ontstaat er vernieuwing, herstel en groei. Dat is wat wij in onze samenleving ook kunnen nastreven. Natuurlijk! wil graag de vonk zijn om organisaties enthousiast te maken regeneratief te worden.

Wet op Behoud van Creativiteit

De Wet op behoud van creativiteit doet een appèl op ons allemaal om het belang van creativiteit te onderschrijven. Creativiteit is namelijk de grondstof voor de toekomst. In 2018 hebben partners uit het onderwijs, de zorg, bedrijven, gemeenten en Provincie Noord-Brabant de handen ineen geslagen om creatieve groei voor iedereen vanzelfsprekend te maken. Samen bouwden zij de Wet op behoud van creativiteit. Het is geen echte wet maar een manifest waarin ze hebben afgesproken hoe ze het creatief potentieel willen stimuleren. In 2021 is het netwerk rondom de Wet op behoud van creativiteit verzelfstandigd in een vereniging.
Gedicht is gemaakt door Henri Swinkels, initiatiefnemer van de Wet op behoud van creativiteit.

Cineworks

CREËER IMPACT MET JOUW UNIEKE VERHAAL…
Dat is waar Cineworks en ByEvie elkaar vinden. Wil jij impact maken bij jouw doelgroep? Wij creëren een uniek verhaal en weten daarmee de kijker te enthousiasmeren en te informeren. In 2012 is Cineworks opgericht met als passie om creatieve en unieke Films te maken voor de gaafste klanten.