Ga naar de inhoud

By Evie

"toekomstbestendige organisaties, samen maak je het verschil"

Het kan anders…

Wij dragen bij aan de toekomstbestendigheid van organisaties. Fijne organisaties waar mensen graag voor werken en klanten zich mee verbinden. Zo bouwen we aan een leefbare toekomst voor generaties na ons.
Wij zijn gedreven, betrokken en hebben jarenlange ervaring in diverse branches. Wij geloven dat organisaties in staat zijn om in al hun facetten te verduurzamen om lange termijn toekomstbestendig te zijn. Dit is beter voor de mens, de planeet en voor de economie.

Herken je dit?

Er komen steeds meer regels op je organisatie af en het is steeds moeilijker om geschikt personeel te vinden. Je merkt dat je marges afnemen en je keihard moet werken om je huidige business in de lucht te houden.
Je bent druk met je dagelijkse business, dus ziet geen mogelijkheid om tijd te vinden om hiermee aan de slag te gaan. Je weet dat doorgaan op de huidige manier is ergens een keer eindig is. Je weet dat je moet verduurzamen, maar heb geen idee waar je moet beginnen.

2 daags programma

In een inspirerende omgeving nemen we jouw team in een workshop van een dag mee en helpen we je om je huidige en wenselijke situatie in kaart te brengen. In de ochtend nemen we jullie mee in de 10 inrichtingsprincipes van toekomstbestendige (duurzame) organisaties. We maken een foto van jullie huidige organisatie en kijken naar de huidige status. We staan stil bij trends en veranderingen in de maatschappij die mogelijk impact hebben op je bedrijf of organisatie.
In de middag gaan we op een speelse manier aan de slag met jullie ideale toekomstbestendige organisatie. Ook worden ideeën bedacht en geprioriteerd hoe dit daadwerkelijk vorm kan krijgen in je organisatie. Je gaat naar huis met een gedragen stip op de horizon en een actielijstje om aan de slag te gaan met de verduurzaming van je organisatie.

Resultaten van de workshop

2 dagen
4-16 deelnemers
Management teams
Inspirerende locatie
Speelse werkvormen

Kennis

Kennis over de trends en ontwikkelingen en de inrichtingsprincipes voor een toekomstbestendige organisatie.

Huidige situatie op de kaart

In kaart hoe je er voor staat ten opzichte van de inrichtingsprincipes

Inzicht

Inzicht in de ideale situatie voor jouw bedrijf met een concrete actielijst om aan de slag te gaan met ideeën voor jouw toekomstbestendige organisatie.

Over ons

Jan Wognum

Consultant, trainer, coach, spreker, bedenker Natuurlijk!
Als bedrijfskundige geschoold en al jaren bezorgd over onze planeet en de invloed van de mens op het klimaat. Dit maakt dat ik me al jaren verdiep in deze materie en me als coach en consultant heb gespecialiseerd in het begeleiden van managers en andere professionals binnen organisaties rond het thema ‘duurzame innovatie en verandering’.
Met mijn enorme bevlogenheid voor dit onderwerp wil ik op mijn eigen bescheiden wijze helpen deze broodnodige duurzame verandering te versnellen door meer mensen en organisaties de juiste kennis te bieden om te leren hoe je effectiever, duurzaam en innovatiever kunt worden.
Dit kún je leren! Dat draagt niet alleen bij aan de overlevingskracht van organisaties op langere termijn, het gaat ook betrokken medewerkers en loyale klanten genereren, waarbij betere resultaten niet uit zullen blijven.
06- 81 89 49 60

Evie Schürmann

Verander- en innovatieadviseur, beelddenker en versneller
Mensen kenmerken mij als kordate verbeteraar die graag door samenwerking met anderen altijd voor het resultaat gaat. Gericht op het creëren van flow redenerend vanuit het perspectief van stakeholders.
Ik krijg energie van het leggen van verbinding op inhoud en tussen mensen. Ik ben gedreven, creatief, communicatief en in staat om organisaties en hun processen snel te overzien.
Naast mijn jarenlange ervaring met verandermanagement werkte ik eerder als Business Developer, Scrum Master, Agile Coach en Business Consultant.
Het liefst omschrijf ik mezelf als enabler. Want in elk verander- of innovatietraject betrek ik mens, proces en product vanuit de inhoud om vervolgens tot een transparante strategie te komen die gedragen wordt binnen de organisatie.
06- 23 19 86 18